Boekpromotie

Alles is toeval

Wetenschap is mensenwerk. Dat ondervindt een stel promovendi, in mijn nieuwste boek, getiteld ‘Alles is toeval’. Het is een filosofische roman die speelt in een researchgroep op een universiteit. Filosofisch, niet alleen omdat het hier gaat om een uitgewerkt gedachte-experiment (zoals iedere roman), maar ook omdat in het verhaal de personages voor filosofische problemen worden gesteld. Daarnaast worden ze geconfronteerd met een onwelwillende publieke opinie, een sensatie zoekende pers, autoriteiten die meer met zichzelf dan met hun ondergeschikten bezig zijn, en hun eigen onervarenheid. Intussen speelt op de achtergrond het noodlot een sinistere rol. Spoiler: het boek heeft geen happy end. Of misschien toch wel?

Wilt u op 28 september de mailing ontvangen met nadere informatie over ‘Alles is toeval’, vul dan hier uw e-mailadres in, en klik op ‘Verzenden’. U krijgt dan een mailtje, met het verzoek daarop te reageren. Doet u dat, dan komt u in aanmerking voor een van de twee exemplaren van het boek, die onder de respondenten worden verloot. Uw persoonlijke reactie is nodig vanwege de nieuwe privacywet, die het toezenden van ongevraagde informatie niet meer toestaat.

Toezending is eenmalig en zonder enige verplichting. Uw gegevens worden daarna vernietigd. Reageert u niet, dan worden uw gegevens na 30 dagen automatisch verwijderd.

Mijn e-mailadres is

Informatie over mijn vorige boek vindt u hier.